Yaşam

Huzurun Başkenti Seferihisar Sığacık’ta Ekonomik Tatil İçin Butik Otel ve Pansiyon Önerileri

Sevgili okuyucu, bu yazımızda İzmir’in Seferihisar ilçesinin her sokağında çiçeklerle ve taş evlerle süslenmiş Sığacık kasabasındayız. Teos antik kenti, kalesi ve birbirinden güzel plajları ile Sığacık’ta nerede kalınır gelin birlikte bakalım. ?

1. Rastgele Akkum Oteli

Randgele Akkum Hotel Sığacık manzarası, konumu, sessizliği ve ilgili çalışanları ile tatilinizde size eşlik etmek istiyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Sığacık, 3204 sok no 26, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05327180355

Instagram: @rastgeleotel

Ziyaretçi Yorumu: “Tek kelimeyle muhteşem, şehrin kalabalığından uzaklaşıp mavi ve yeşilin manzarasında derin bir nefes almak istiyorsanız tam adres ?? şiddetle tavsiyemdir.”

2. Akkum Sahil Oteli

Akkuş plajına oldukça yakın olan Akkum Beach Hotel, fiyat ve performans açısından Sığacık tatiliniz için aradığınız yer olabilir. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Sığacık Mahallesi Akkum Caddesi No:155D, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 02327433536

Instagram: @akkumbeachhotel

Ziyaretçi Yorumu: “Otel temiz ve sahipleri çok ilgili. Geldiğinizde pişman olmazsınız, fiyat avantajı olarak iyi bir hizmet alırsınız. Uzun yıllar Türkiye’de tatil yapmadım ama Sığacık denizi, Akkum Plajı, Karadağ denizi artmıyor, hemen hemen aynı.”

3. Nar Pansiyon Cafe

Pansiyon diye düşünmeyin, sunduğu hizmetten konumuna kadar pek çok otel için fark yaratacak olan Nar Pansiyon hakkında daha fazla bilgi ve rezervasyon için aramanız yeterli.

Adres: Sığacık, 136. Sk. NO:5, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 02327433834

Instagram: @sigaciknarpansiyon

Ziyaretçi Yorumları: “Mükemmel bir konuma, temiz odalara ve lezzetli bir kahvaltıya sahip, iki harika erkek kardeş tarafından işletilen bir yer burası. Yolunuz düşerse mutlaka gelin ve burada kalın. Bu harika insanlarla tanışın.”

4. Mavi Ege Cafe Butik Otel

Temizliği, kahvaltısı ve merkezi konumu sayesinde Sığacık’ta tatil yaparken pişman olmayacağınız Mavi Ege Butik Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için aramanız gerekiyor.

Adres: Sığacık, 128. Sk. No:15, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05376732996

Instagram: @maviegebutikotel

Ziyaretçi Yorumları: “Dinlenebileceğiniz merkezde, ev sahipleri mükemmel insanlar, aile ortamı ve sıcak güler yüzlü oda rahat ve şık temiz kahvaltı çok lezzetli teras havadar ve çok hoş Wi-Fi TV küçük buzdolabı burada kalıp ziyaret edebilirsiniz Çeşme, Alaçatı civarı her gün çok rahat şey çok güzeldi çok teşekkür ederim Mavi Ege Hotel Cafe????”

5. My Leos Oteli

Tatilde huzur ve sakinlik arıyorum diyenler için mi buradasınız? Dilediğiniz tatil Sığacık’ta bulunan My Leon Hotel’de sizleri bekliyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Sığacık, 3211. Sk. No:7, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05078131333

Instagram: @myleoshotel

Ziyaretçi Yorumu: “Odalar manzaralı ve modern dizayn edilmiş olup temizlik açısından 10 numaradır. Kahvaltınızı yaparken Yunan adalarını izleyebilirsiniz. Havuzlu harika bir butik otel. Otel personeli çok yardımcı oldu, çok teşekkür ederim. Çeşme, Alaçatı’nın kalabalığında küçülmek yerine bir daha İzmir’e gittiğimde burada kalacağım. Herkese çok teşekkür ederim.”

6. Tepehan By Özkul

Yeni ve temiz Tepehan By Özkul’a giden yol biraz dik olsa da gün batımını gördükten sonra bu tatil için Sığacık’taki bu tesisi tercih ettiğinizi söyleyeceksiniz. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için aramanız gerekmektedir.

Adres: Sığacık, 166/1. sc. No:5, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05542609149

Instagram: @tepehanbyozkul

Ziyaretçi Yorumları: “Manzarası ve personeli ile Sığacık’ta gönül rahatlığıyla kalabileceğiniz bir yer.”

7. Sığacık Nossa Casa Pansiyon & Cafe

Sabun kokan odalar, özenle hazırlanmış kahvaltılar ve muhteşem Sığacık manzarası… Siz de bu deneyimleri yaşamak ve tatilinizin keyfini çıkarmak istiyorsanız Nossa Casa hakkında daha fazla bilgi ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Sığacık, 129. Sk. No:2, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05336607003

Instagram: @sigaciknossacasa

Ziyaretçi Değerlendirmesi: “Harika konum, harika odalar, operatörler çok ilgili ve alakalı. Odanızdan çıktığınızda, özenle hazırlanmış kahvaltı, çay ve kahve kokuları. Ve bence en değerlileri de güler yüzleri ? En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.

8. Bohem Mavisi

Hijyen, kahvaltı, samimiyet ve konum açısından Sığacık’ta tam not alan Boheme Blue hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Sığacık, 130. Sk. no:13, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05055193505

Instagram: @bohemebleue

Ziyaretçi Yorumları: “Sığacık’a sürekli tatil için gelen İzmirli biri olarak şimdiye kadar kaldığımız oteller arasında konum, hizmet, odaların güzelliği ve güler yüzlü hizmet.

9. Liman Otel Sığacık

Sığacık merkezde yer alan Liman Hotel ulaşımı, temizliği ve güler yüzlü personeli ile tatiliniz için listemizde tercih edebileceğiniz bir işletme. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Sığacık, Akkum Cd. No:23, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05362007599

Instagram: @limanhotelsigacik

Ziyaretçi Yorumları: “Sığacık’ta mükemmel lokasyonda kaliteli bir otel… Odaların temizliği özenle yapılmış, eşyalar zevkle döşenmiş… Tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.”

10. Sığacık Sen Konukevi

Sığacık’ta kendinizi eviniz gibi hissedeceğiniz Sen Pansiyon, organizasyonu, güler yüzü ve gücüyle her yıl sizi buraya çekecek. Konukevi hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için aramanız gerekmektedir.

Adres: Sığacık, Sığacık Mahallesi 134 Sokak, Kaleiçi No:2/1, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05322932637

Instagram: @sigaciksenkonukevi

Ziyaretçi Yorumu: “Lale hanımın bizi güler yüzle karşılaması, enerjisi ve iletişimi çok güzeldi. Oda temiz ve düzenliydi, ayrıca bir mini buzdolabı vardı. Sığacık Sen, adı gibi ‘Senin evin’ 🙂 Bu yaz tekrar gelmek istiyoruz.”

11. Denizyıldızı Pansiyonu

Sahiplerinin hoş sohbeti, her konuda yardımcı olmaları ve otelin konforu sayesinde Sığacık tatiliniz Deniz Yıldızı Pansiyon ile çok keyifli geçecek. Pansiyon hakkında detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayınız.

Adres: Sığacık, Sığacık Mahallesi 131. Sokak, Kaleiçi Camii Sokak No:12, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05325979883

Instagram: @denizyildizipansiyonvecafe

Ziyaretçi Yorumları: “Sığacık kalesinde temiz otel kalitesinde bir pansiyon. Güne konforlu bir oda, güzel hava ve harika bir kahvaltı ile başlayabilirsiniz. Beni ve ailemi 5 gece evimiz gibi hissettiğimiz bir yerde ağırlayan olağanüstü sahibi Reyhan ve eşi Selim’e çok minnettarız. Teşekkür ederim. Görüşmek üzere…’

12. Villa Lotus Konukevi

Temizliği ve sahibinin sevilen sohbeti ile sizi bağlayacak olan Villa Lotus Konuk Evi, Sığacık tatiliniz boyunca her zaman yanınızda olacak. Pansiyon hakkında detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayınız.

Adres: Sığacık Mahallesi 127. Sokak No:42 Kaleiçi, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05336442530

Instagram: @villalotusbutikotel

Ziyaretçi Yorumları: “Sığacık’a ilk defa gittik ve gerek kaldığımız yer gerekse kaldığımız yerin sahipleri olsun her şeyin mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Her şey için Villa Lotus ailesine teşekkür ederim.”

13. Poseidon Butik Otel Sığacık

Her odasına Yunan tanrılarının adını veren Poseidon Butik Otel, pati dostlarımıza gösterdiği ilgi ile Sığacık’ta tatil yapmak isteyenler için bir artı. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Sığacık, 135. Sk. No:6/2, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05373059156

Instagram: @sigacikposeidonbutikotel

Ziyaretçi Değerlendirmesi: “Konukseverlik, alan ve hizmet için ilk on, beş yıldızlı seçenek. Her butik otel nasıl olmalı diye bir tez yazılacaksa literatür taramasına gerek yok gelin bu otelde bir gece kalın kaliteyi anlayacaksınız. Her şey için çok teşekkür ederim. Patili dostlarımıza gösterdiğiniz nezaketi unutmayacağız.”

14. Sığacık Ada Butik Otel

İster ailenizle, ister dostlarınızla, ister sevgilinizle… Kiminle giderseniz gidin, Ada Butik ile Sığacık tatiliniz sizin için unutulmaz olacak. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Sığacık, 136. Sk. No:6, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05010812998

Instagram: @sigacikadabutikotel

Ziyaretçi Yorumu: “Sığacık’ta güvenle konaklayabileceğiniz çok temiz ve şirin bir otel. Lokasyon ve oda büyüklüğü olarak diğer otellerin önündedir. Enes Bey’e de teşekkür etmek istiyorum.”

15. Eleni Pansiyon

Temiz, leziz kahvaltıları ve tasarımıyla bu tatlı pansiyon ‘biz neden daha önce gelmedik’ dedirten bir işletme. Hostel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için aramanız gerekmektedir.

Adres: 56 Ege Bölgesi, 129. Sk., 35460 Seferihisar

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05435425964

Instagram: @elepension

Ziyaretçi Yorumu: “Mükemmel sıcak bir atmosfer, iki arkadaş grubu size kendinizi evinizde gibi hissettiriyor. Baştan sona ilgi ile karşılanır, işletme sahiplerinden her konuda destek alabilirsiniz. Tertemiz bir konaklama geçirdik, Seferihisar’a her gidişimizde Eleni Pansiyon’da kalmak bir zevk :).”

16. Sığacık Kalyon Otel

Sığacık Kaleiçi’nin en keyifli sokaklarında yer alan, kedileri, işletme sahipleri ve sevilen sohbetleri ile temiz odalarının yanı sıra Kalyon Hotel’i tercih edebilirsiniz. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için aramanız gerekmektedir.

Adres: Sığacık, 129. Sk. No:40, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05417434342

Instagram: @sigacikkalyonotel

Ziyaretçi Yorumu: “Sığacık’taki en iyi otel. Temizlik 10 numara. Harika bir aile şirketi.”

17. Sığacık Villa Teos Konukevi

Sahipleri her misafiriyle yakından ilgilenen, kendine ait plajı olan Villa Teos Sığacık tatiliniz boyunca yanınızda olacak. Konukevi hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için aramanız gerekmektedir.

Adres: Sığacık, 128 sok, Kaleiçi no:26, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05316605540

Instagram: @sigacikvillateos

Ziyaretçi Yorumları: “Ailemle kaldığımız en güzel yer, temiz odalar, nefis bir kahvaltı, Yasemin hanım ve kardeşi Samet çok ilgilendiler, çok iyiler, her şey için teşekkürler.”

18. Pangea Sığacık Pansiyon

Her Sığacık tatilinde bir gezginin tercihi olan Pangea Pansiyon mis kokulu çarşafları, dekorasyonu ve mezeleriyle oldukça beğeniliyor. Pansiyon hakkında detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayınız.

Adres: Sığacık, 129. Sk. No:44, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 02327431076

Instagram: @pangeasigacik

Ziyaretçi Yorumu: “Pangea ailesine çok teşekkür ederiz. Bizi güler yüzle karşılamaları, yemek ve mezelerin mükemmelliği, odaların temizliği ve dekorasyonu çok güzeldi, yatak çarşafları mis gibi kokuyordu. Her şey için tekrar teşekkür ederim. Kesinlikle tekrar tekrar ziyaret edilecek bir yer.”

19. Kakuleli Pansiyon

Kapısından girer girmez sizi farklı bir aura ile karşılayan Kakule Pansiyon Sığacık, tatiliniz boyunca tüm yorgunluğunuzu üzerinizden atacak. Hostel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için aramanız gerekmektedir.

Adres: Sığacık, Kaleiçi, 129. Sk. No:25, 35460 Seferihisar/İzmir

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05325488178

Instagram: @kakulepansiyon

Ziyaretçi Yorumları: “Temiz, eşsiz dekorasyon, harika personel, Sığacık gezisi planlıyorsanız kesinlikle gitmelisiniz bence.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort